Simon Ø Simonsen

Simon Ø Simonsen Folketingskandidat i Randers Nord

100 løftebrud på 100 dage

23. februar 2019

Sidst Mette Frederiksen sad i regering, var hun med til at begå ikke mindre end 100 løftebrud på 100 dage. Der var næsten ingen grænser for, hvad Helle Thorning og Mette Frederiksen lovede sine vælgere inden valget. Det blev noget anderledes efter at Radikale, SF og de forenede Venstresocialister, havde haft ledelsen i enrum i det sorte tårn i længere tid.

Noget tyder på at historien gentager sig. Allerede nu kræver rød front klare svar på, hvor meget mere kontanthjælpsmodtagere skal have i offentlige ydelser, ligesom det er et stort spørgsmål hvor meget

Mette Frederiksen vil hæve integrationsydelsen, -med risiko for at en ny bølge af flygtningen igen skulle finde det attraktivt at drage den lange vej til vores himmelstrøg, ligesom sidst Mette Frederiksen sad i regering.

Vi andre kunne nu også godt lide at vide, hvilke motorveje der ikke skal bygges, nu, da Mette Frederiksen har afsat 0 kroner i hendes infrastrukturplan.

Det var da også godt at få at vide, om nedslidte bare skal have folkepension, eller om Mette Frederiksen og fagforeningerne er parate til at forbedre en god aftale straks, til glæde for de der aktuelt har brug for en afklaring.

I Venstre har vi den samme politik før, under og efter et valg. Det er en væsentlig forskel.

Simon Ø. Simonsen, folketingskandidat (V) Østjylland

Vester Boulevard 17

8920 Randers