Simon Ø Simonsen

Simon Ø Simonsen Folketingskandidat i Randers Nord

Skurken

10. oktober 2018

Når man opholder sig arbejdsramt i udlandet en sen aften på en hotelrestaurant udenfor fædrelandet og læser dagens danske aviser, kan man komme til at tænke over, hvem er egentlig vores lands værste fjender?

Er det virkeligt Putin tronende øverst på verdens største land Rusland, som er den største skurk? Mange mener det.

Eller er det også danske politikere, der som massive stemmeslugere tager til EU for ”at rydde op i svindel og humbug i EU-systemet”, og som så senere selv bliver taget med fingrene vel langt nede i kagedåsen med Feld og Meld, velsignet langt ind i partiledelsen, -midler som er almindelige skattekroner, altså svindel mod bl. a danske skattekroner?

Eller er skurken, om end en mere jovial én af slagsen, en herboende syrer, som mere end rigeligt holder os opdateret om den syriske borgerkrig. En for os danske en nærmest ligegyldig konflikt, fordi uanset hvilken side der vinder, ændrer det ikke noget for Syrien. Begge parter er lige tossede og de frygtelige tab på begge sider er dermed lige meningsløse.

Så hvorfor skal vi så høre så meget om denne syriske konflikt, når vi ikke hører ham sige en lyd om f.eks. infrastruktur problemer her i hans valgkreds i Østjylland?

Eller hvad med en ordfører for et parti, der ikke kan finde ud af de mest simple regler og aftaler på det danske arbejdsmarked mellem giver og tager, og som sætter os arbejdsgivere i et urimeligt dårligt lys.

Ja det giver da så lidt medvind for fagforeninger, der så får lejlighed til at støve lidt af og hævde deres værd.

Skurken gemmer sig nok i detaljen.


Simon Ødegaard Simonsen, folketingskandidat (V) Østjyllands Storkreds

Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV